Home / Liposuctie en lipofilling / Adip’ Sculpt Macrofill Vacuum

Adip’ Sculpt Macrofill Vacuum

De perfecte chirurgische kit voor het overbrengen van grote hoeveelheden vet.

De Macrofill Vacuum kit is ideaal voor chirurgische ingrepen die volumes vet van 150 tot 2000 ML vereisen. Dit alles-in-één, steriele, voor eenmalig gebruik geschikte kit is ontworpen door chirurgen om het comfort tijdens de operatie te verbeteren.

 

 • De chirurgische kit is ontworpen door en voor medische professionals:
  de Macrofill Vacuum kit is ontworpen door chirurgen voor chirurgen, om te voldoen aan de behoeften tijdens de operatie en om het fysieke en mentale welzijn te maximaliseren.
 • De oogstcannula van het kit heeft een ergonomisch handvat:
  De oogstcannula van het Macrofill Vacuum kit is speciaal ontwikkeld om ongeëvenaard comfort te bieden tijdens gebruik. Het ergonomische handvat zorgt voor een optimale grip en volgt moeiteloos al je bewegingen, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden vet kunt afnemen. Het is ook compatibel met medische liposuctieapparaten.
 • De perfecte kit voor grote volumes:
  De Macrofill Vacuum kit is perfect voor het oogsten, verwerken en opnieuw injecteren van grote hoeveelheden vet (van 150 tot 2000 mL). De cannula’s zijn doordacht en speciaal ontworpen voor het oogsten en opnieuw injecteren van grote hoeveelheden vet.
 • De kit die tijd bespaart tijdens de operatie:
  Dankzij deze alles-in-één, steriele, voor eenmalig gebruik geschikte kit, wordt de voorbereidingstijd aanzienlijk verminderd omdat alle instrumenten die je nodig hebt in de kit zijn inbegrepen en direct klaar zijn voor gebruik.
 • De kit die optimale vetkwaliteit biedt:
  Door gebruik van het Macrofill Vacuum kit in combinatie met het vetoverdrachtsprotocol dat speciaal is ontwikkeld door Stemcis, kun je zeer kleine vetlobules extraheren, waardoor de vascularisatie van het transplantaat na herinjectie verbetert en daardoor de langetermijnoverleving ervan verbetert.