Home / Liposuctie en lipofilling / Adip’ Sculpt MyFill

Adip’ Sculpt MyFilll

De chirurgische kit die de voorkeur geniet van orthopedisch chirurgen

De Myfill-kit is bedoeld voor chirurgische ingrepen waarbij vetvolumes van 10 tot 50 ml nodig zijn. Deze alles-in-één steriele kit voor eenmalig gebruik is ontworpen door chirurgen om hun comfort tijdens de operatie te verbeteren.

De chirurgische kit ontworpen door en voor artsen
De Myfill-kit is ontworpen door chirurgen voor chirurgen, om te reageren op hun behoeften tijdens operaties en om hun fysieke en mentale welzijn te maximaliseren.

De perfecte kit voor kleine volumes
De Myfill-kit is perfect voor het oogsten, verwerken en opnieuw injecteren van kleine hoeveelheden vet (van 10 tot 50 ml).

De ultramoderne instrumentenkit
Een gepatenteerd buisje van 50 ml kan rechtstreeks in de centrifuge worden geplaatst en het unieke gesloten systeem garandeert de veiligheid van de patiënt.

De kit die u tijd bespaart tijdens de operatie
Dankzij deze alles-in-één steriele, single-use kit wordt uw voorbereidingstijd aanzienlijk verkort, omdat alle instrumenten die u nodig heeft in de kit zitten en direct klaar zijn voor gebruik.

De kit die optimale vetkwaliteit biedt
Door de Myfill-kit te gebruiken in combinatie met het speciaal door Stemcis ontwikkelde vetoverdrachtsprotocol kunt u zeer kleine vetlobjes extraheren, waardoor de vascularisatie van het transplantaat na herinjectie en daarmee de overleving op de lange termijn wordt verbeterd. Het vetoverdrachtsprotocol vereist het gebruik van de Adip’Spin-centrifuge en de juiste rotor.