Home / Liposuctie en lipofilling / Adip’ Sculpt Nanofill

Adip’ Sculpt Nanofill

Een instrumentenkit voor het overbrengen van kleine hoeveelheden vet.

De Nanofill-kit is ontworpen voor chirurgische ingrepen waarbij vetvolumes van 1 tot 10 ml nodig zijn. Deze alles-in-één steriele kit voor eenmalig gebruik is ontworpen door chirurgen om hun comfort tijdens operaties te verbeteren. Het bevat 3 pakketten met instrumenten voor het uitvoeren van 3 procedures.

De chirurgische kit ontworpen door en voor artsen
De Nanofill-kit is ontworpen door artsen om te voldoen aan hun behoeften tijdens operaties en om hun fysieke en mentale welzijn te maximaliseren.

De perfecte kit voor zeer kleine volumes
De Nanofill-kit is de perfecte kit voor het verzamelen, behandelen en opnieuw injecteren van zeer kleine hoeveelheden vet (van 1 tot 10 ml). De canules zijn speciaal ontworpen om de gevoelige delen van bepaalde delen van het lichaam, zoals het gezicht, te kunnen bereiken.

De kit die uw tijd tijdens procedures optimaliseert
Dankzij deze alles-in-één, steriele, single-use kit wordt uw voorbereidingstijd aanzienlijk verkort, omdat alle instrumenten die u nodig heeft in de kit zitten en direct klaar zijn voor gebruik.

De kit die optimale vetkwaliteit biedt
Door de Nanofill-kit te gebruiken in combinatie met het speciaal door Stemcis ontwikkelde vetoverdrachtprotocol kunt u zeer kleine vetlobjes extraheren, waardoor de vascularisatie van het transplantaat na herinjectie en daarmee de overleving op de lange termijn wordt verbeterd. Het Stemcis-vetoverdrachtsprotocol vereist het gebruik van de Adip’Spine-centrifuge en de juiste rotor.