Home / Borstimplantaten / CoGel

CoGel

  • Een anatomisch getextureerde borstimlantaat
  • Silogel™: 6e generatie, zachte, vormstabiele siliconengel met hoge cohesie die vrijwel onbreekbaar is.
  • SiloGard™ 360° barrièrelaag
  • 7 oriëntatiemarkeringspunten

Met een stevige bovenpool voor vormbehoud en een hogere projectie voor extra lift is CoGel™ van GC Aesthetics ontworpen met het oog op prestaties. 

GC Aesthetics’ CoGel™ houdt ook rekening met comfort en duurzaamheid, met de SiloGard™ 360° barrièrelaag en SiloGel™, die een stabiele hoge cohesie gel vormen voor een zacht en buigzaam gevoel. CoGel™ biedt ook getemperde randen voor minder zichtbaarheid, voelbaarheid en een comfortabel resultaat.

Wat is Silogel™?

Silogel™ is uniek in vergelijking met alle andere gels die op de markt zijn. Dit komt omdat Silogel™ een hoge cohesie biedt, maar tegelijkertijd ook zacht is. Silogel™ wordt gebruikt in alle GC Aesthetics implantaten uit de Nagor serie.

Gewoonlijk zijn gels met een hoge cohesie steviger, maar onze producten bieden zowel zachtheid en comfort als hoge prestaties. Dit biedt cliënten borstimplantaten die esthetisch meer lijken op de aanraking en het gevoel van een natuurlijke borst.

De SiloGard™ 360°-barrièrelaag is ontworpen om de verspreiding van gel te minimaliseren.

Covered by the GCA Comfort Plus Warranty

CoGel borstimplantaten vallen onder de GCA Comfort Plus Garantie, een uitgebreide levenslange garantie.

De garantie omvat kosteloze vervanging van de implantaten in geval van scheuren, capsulaire contractie (graad III of IV op de schaal van Baker) en kosteloze vervanging van de implantaten en operatiekosten tot $3.000 in een klinisch gediagnosticeerd en bevestigd geval van BIA-ALCL.

De garantie toont onze inzet voor de gezondheid van vrouwen en ons volledige vertrouwen in de veiligheid van onze producten.