DEXERmedical Lipofilling

  • Infiltratiecanule
  • Harvesting
  • Gebogen injectiecanule
  • Rechte injectiecanule
  • Solide V-dissector

DEXERmedical is een bedrijf dat zich tot doel heeft gesteld de beste chirurgische instrumenten ter beschikking te stellen van chirurgen, zodat zij hun boodschap kunnen overbrengen. Niet alleen om de klus te klaren, maar de chirurg in staat te stellen een toegevoegde waarde te bieden aan zijn patiënten door het concept achter de instrumenten.

Deze serie instrumenten is geïnspireerd op het concept van de organische chirurgie, zoals oorspronkelijk gepresenteerd door dr. Jeroen PJD Stevens, MD, PhD, plastisch chirurg.

 

Infiltratiecanule

De infiltratiecanule bevat 20 gaatjes met een diameter van 1,0 mm die gelijkmatig in 4 spiraalvormige rijen zijn geboord. Deze unieke eigenschap maakt het mogelijk de tumescente oplossing optimaal te verspreiden op elke donorplaats. De infiltratiecanule is 2 cm langer dan de harvestcanule om te zorgen voor voldoende pijnstilling tijdens het harvesten, voor het geval uw patiënt alleen onder plaatselijke verdoving wordt behandeld.

Harvesting

Het harvesten van vetdeeltjes van de hoogste kwaliteit, a-traumatisch en toch efficiënt is het kenmerk van deze ongeëvenaarde canule. De kleine gaatjes met een diameter van 1,5 mm, 20 in totaal, spiraalvormig verdeeld, hebben scherpe randen aan de binnenkant om vetweefsel af te snijden zonder de lokale gevoelszenuwen op de donorplaats te beschadigen. Hierdoor blijft de buitenkant van deze canule glad, waardoor hij het werkpaard is voor regelmatige pijnloze vetharvesting.

Harvesting

Efficiënt en zeer snel harvesten, zelfs in dicht weefsel of in eerder gebruikte donorgebied, is gemakkelijk met deze canule. De kleine scherpe randen aan elk gat met een diameter van 1,5 mm maken het mogelijk vetweefsel af te snijden in zowel voorwaartse als achterwaartse bewegingen, de stroma te oogsten en de reparatiecellen met regeneratief vermogen vast te houden, beter dan met welke andere canule dan ook.

Gebogen injectorcanule

De gebogen injectorcanule met stompe punt en licht ovaal gat is de absolute voorkeurscanule voor lipofilling van het gezicht, omdat niets in het gezicht recht is! Het unieke instrument maakt gecontroleerde 3D-expansie mogelijk door bedoelde diepe lipofilling wanneer de tip naar beneden gericht blijft. Oppervlakkige of 2D lipofilling om de huid te ondersteunen wordt gedaan door de tip naar boven te houden.

Rechte injectorcanule

De rechte injector canule met stompe tip is speciaal ontworpen om een maximale controle van de tip te garanderen in delicate zones zoals het onderste ooglid of in de lip. Ook biedt deze canule gemakkelijke toegang tot het vullen van het gebied rond de jukbeenderen. Tegelijkertijd wordt het risico op intravasculaire injectie tot een minimum beperkt doordat deze canule een niet té kleine diameter heeft.

Solide V-dissector

Deze unieke, solide V-dissector is ontworpen voor de voorbehandeling van de nasolabiale plooi door middel van 3D-meshing (ruim nadat de epinefrine zijn werk heeft gedaan). Alleen nu kan de 3D-uitbreiding van het beoogde gebied en de betere opname van de vetcellen, geïnjecteerd door de gebogen of rechte injector, worden verzekerd, zoals nooit tevoren.