Home / Borstimplantaten / Nagor IMPLEO

IMPLEO

  • Een rond getextureerde borstimplantaat
  • Silogel™: 6e generatie, zachte, vormstabiele siliconengel met hoge cohesie, die vrijwel onbreekbaar is.
  • SiloGard™ 360° barrièrelaag

IMPLEO™ is het originele borstimplantaat van de 6e generatie, ontwikkeld met toonaangevende borstimplantaattechnologie die rekening houdt met de onvervulde behoeften van de chirurg. Impleo™ is speciaal ontworpen op basis van feedback van de chirurg en maakt gebruik van cohesieve gel die vrijwel onbreekbaar is. Het is een ronde getextureerde borstimplantaat met een zachte, vormstabiele gel en verandert het paradigma voor borstimplantaten.

IMPLEO™ is ontworpen op basis van de feedback van chirurgen over zachtheid en vormstabiliteit. Met een selectie van profielen die verschillen op basis van volume (gewicht) of basisbreedte, biedt Impleo™ een grotere keuze voor zowel chirurgen als cliënten.

Clënten kunnen comfort en betrouwbaarheid verwachten met IMPLEO™ van GC Aesthetics, met een zachte, vormstabiele gel voor maximale prestaties en die zorgt voor een betere hechting tussen de gel en de schaal.

De hoogste kwaliteit

Wat maakt Silogel™ gel speciaal?

Silogel™ is uniek in vergelijking met alle andere gels die op de markt zijn. Dit komt omdat Silogel™ een hoge cohesie biedt, maar tegelijkertijd ook zacht is. Silogel™ wordt gebruikt in alle GC Aesthetics implantaten uit de Nagor serie.

Gewoonlijk zijn gels met een hoge cohesie steviger, maar onze producten bieden zowel zachtheid en comfort als hoge prestaties. Dit biedt cliënten borstimplantaten die esthetisch meer lijken op de aanraking en het gevoel van een natuurlijke borst.

De SiloGard™ 360°-barrièrelaag is ontworpen om de verspreiding van gel te minimaliseren.

 

Gedekt door GCA Comfort Plus Warranty

IMPLEO™ borstimplantaten vallen onder de GCA Comfort Plus Garantie, een uitgebreide levenslange garantie.

De garantie omvat kosteloze vervanging van de implantaten in geval van scheuren, capsulaire contractie (graad III of IV op de schaal van Baker) en kosteloze vervanging van de implantaten en operatiekosten tot $3.000 in een klinisch gediagnosticeerd en bevestigd geval van BIA-ALCL.

De garantie toont onze inzet voor de gezondheid van vrouwen en ons volledige vertrouwen in de veiligheid van onze producten.