Home / Borstimplantaten / LUNA XT

LUNA XT

  • Cristalline Soft-AD™ oppervlak
  • Beschermende GCA 360 barrièrelaag
  • Veelzijdige reeks aan maten / profielen
  • Stablex™ Cohesive Gel

Luna XT™ is ontworpen om de natuurlijke uitstraling van de borst te verbeteren. De eigenschappen van het Cristalline Soft-AD™ oppervlak staan bekend om het bevorderen van weefselhechting en het verminderen van rotatie of verplaatsing.

Luna XT™ is voorzien van een hoogwaardige shell die u beschermt tegen complicaties.

Daarnaast bevat dit innovatieve borstimplantaat een beschermende GCA® 360º-barrièrelaagtechnologie die de veiligheid van het implantaat vergroot door het risico op gelverspreiding tot een minimum te beperken.

Dankzij de Stablex™ Cohesive Gel behoudt Luna XT™ zijn afmetingen en vorm, ongeacht dagelijkse activiteiten.

Bovendien zijn de Luna XT™ borstimplantaten 100% gevuld, wat de kans op rimpels vermindert, en kun je kiezen uit een breed scala aan projecties, hoogtes en volumes die passen bij jouw lichaam en behoeften.

Gedekt door GCA Comfort Plus Warranty

LUNA XT™ borstimplantaten vallen onder de GCA Comfort Plus Garantie, een uitgebreide levenslange garantie.

De garantie omvat kosteloze vervanging van de implantaten in geval van scheuren, capsulaire contractie (graad III of IV op de schaal van Baker) en kosteloze vervanging van de implantaten en operatiekosten tot $3.000 in een klinisch gediagnosticeerd en bevestigd geval van BIA-ALCL.

De garantie toont onze inzet voor de gezondheid van vrouwen en ons volledige vertrouwen in de veiligheid van onze producten.