Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan of stageplek en heb je interesse om aan de slag te gaan in de wereld van een medische groothandel? Staat er momenteel geen interessante of relevante vacature bij ons open, maar ben je wel op zoek naar een passende functie? 

Bij EmdaPlast zijn we altijd opzoek naar nieuw talent en enthousiast personeel! We nodigen je daarom graag uit om te solliciteren middels een open sollicitatie, waarin je aangeeft wat voor functie je graag zou willen uitvoeren en wat je hierin voor ons zou kunnen betekenen. 

Overtuig ons en we nodigen je graag uit voor een gesprek!

Wat we in jou zoeken

  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
  • Een enthousiaste en proactieve houding. Je werkt graag uit eigen initiatief en bent in staat zelfstandig werkzaamheden uit te voeren.
  • Een probleemoplossend vermogen en analytisch ingesteld.
  • Je bent altijd op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en streeft ernaar om beter te worden in je vak.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een stageplek binnen een groeiende en dynamische organisatie, waar je terecht komt in een gezellige en informele werksfeer. We zijn een familiebedrijf bestaande uit circa 30 medewerkers, waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen met kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Hard en goed werken wordt beloond! 

Mocht jij jezelf herkennen in deze interessante stage en voldoe je aan het profiel? Stuur ons je motivatie, LinkedIn en CV naar h.mentink@emdaplast.nl. Voor meer informatie, neem contact met ons op.