Over EmdaPlast

EmdaPlast is dé exclusieve distributeur in Nederland voor een breed scala aan betrouwbare producten, met een specifieke focus op de plastische- en esthetische markt. Ons assortiment omvat onder andere borstimplantaten van GC Aesthetics (Eurosilicone, Perle en Luna), compressiekleding van Marena en Carefix, benodigdheden en apparatuur voor liposuctie en lipofilling van Europese fabrikanten zoals Nouvag en Adip/Stemcis. Daarnaast bieden we innovatieve producten aan van OPB, KMI, Arcaya huidverzorging en Rejuvaskin littekenbehandelingsproducten.

Als toonaangevende partner voor zowel ziekenhuizen als privéklinieken in Nederland streven wij ernaar een kwalitatief hoogwaardig en uitgebreid pakket aan te bieden. EmdaPlast is er trots op ISO 13485:2016 gecertificeerd te zijn, wat onze naleving van de strengste Europese normen voor de bedrijfsvoering van medische hulpmiddelen bevestigt.

Naast onze distributiediensten voor professionals bieden wij ook rechtstreeks producten aan consumenten via onze webshop EmdaWear.

Als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring onderscheiden wij ons door strategisch denken, een langetermijnvisie en het vermogen om aan de wensen van onze zeer gewaardeerde gebruikers te voldoen. Ons streven is om meer te zijn dan alleen een leverancier van producten; wij willen een betrouwbare partner zijn die zich inzet voor het succes en welzijn van onze klanten.

Ons team

Ashley van der Klugt
QA&RA | sustainability

Dicky Schipper
Productmanager

Donna Andries
Customer Care

Geert-Jan Elzerman
Owner

Hugo Mentink
CFO

Martine Elzerman
Managing Director, COO

Sandra Kasiliauskaite
Purchase

Sanne Kocken
Customer Care

Steven Adjodhia
UX Designer

Tahnee van Duin
Salesmanager

Vincent Elzerman
Managing Director, CCO

Wouter van Dijk
Salesmanager