Home / Borstimplantaten / The Round Collection

The Round Collection

  • Een rond getextureerede borstimplantaat
  • ParaGel™: vormstabiele en hoog cohesieve siliconengel
  • ParagelGard™ 360° barrièrelaag
  • Cristalline™: Textuur voor weefselhechting om complicaties te verminderen

De Round Collection™ van GC Aesthetics wordt ondersteund door veiligheidsgegevens over 5, 8 en 10 jaar. Het is bewezen dat ronde borstimplantaten van hoge kwaliteit en veilig zijn. De ParagelGard 360 barrière minimaliseert tevens de verspreiding en bedekking van de gel.

De Round Collection™ en Round Collection Smooth™ worden samen geleverd met 12 verschillende configuraties en 233 maten, wat betekent dat cliënten verschillende projecties kunnen worden aangeboden, variërend van laag tot extra hoog.

De Round Collection biedt een breed scala aan producten, waaronder twee soorten gelcohesie en vier verschillende projecties – van laag tot extra hoog.

 

Wat is Paragel™?

Paragel is de hoog cohesieve gel van medische kwaliteit dat gebruikt wordt in alle GC Aesthetics implantaten in het Eurosilicone assortiment. Het zorgt voor een gecontroleerde gelverdeling en is beschikbaar in zowel zachte als natuurlijke cohesie, waardoor chirurgen en cliënten meer mogelijkheden hebben.

ParagelGard™ 360° is de beschermende barrière, met een specifieke technologie die ontworpen is om gelverspreiding te minimaliseren. De barrière is ook aanwezig op de productpleister en bedekt het implantaat volledig.

Gedekt met GCA Comfort Plus Warranty

The Round Collection borstimplantaten vallen onder de GCA Comfort Plus Garantie, een uitgebreide levenslange garantie.

De garantie omvat kosteloze vervanging van de implantaten in geval van scheuren, capsulaire contractie (graad III of IV op de schaal van Baker) en kosteloze vervanging van de implantaten en operatiekosten tot $3.000 in een klinisch gediagnosticeerd en bevestigd geval van BIA-ALCL.

De garantie toont onze inzet voor de gezondheid van vrouwen en ons volledige vertrouwen in de veiligheid van onze producten.