Home / Borstimplantaten / The Matrix

The Matrix

  • Een anatomisch getextureerde borstimplantaat
  • ParaGel™: vormstabiele hoog cohesieve siliconengel
  • ParagelGard™ 360° barrièrelaag
  • Cristalline™ textuur
  • 7 oriëntatiemarkeringspunten

De Matrix van GC Aesthetics zijn anatomisch getextureerde borstimplantaten met een stevige bovenpool en een stevigere gel (Paragel). Cliënten kunnen vertrouwde resultaten verwachten met behoud van vorm.

De Matrix heeft toelopende randen voor minder zichtbaar- en voelbaarheid.  De 360 graden barrièrelaag van Paragel Guard is beschikbaar voor alle kernmaten en is een geruststellende en comfortabele keuze. 

 

What is Paragel™?

Paragel is de hoog cohesieve gel van medische kwaliteit dat gebruikt wordt in alle GC Aesthetics implantaten in het Eurosilicone assortiment. Het zorgt voor een gecontroleerde gelverdeling en is beschikbaar in zowel zachte als natuurlijke cohesie, waardoor chirurgen en cliënten meer mogelijkheden hebben.

ParagelGard™ 360° is de beschermende barrière, met een specifieke technologie die ontworpen is om gelverspreiding te minimaliseren. De barrière is ook aanwezig op de productpleister en bedekt het implantaat volledig.
 

Gedekt door GCA Comfort Plus Warranty

The Matrix borstimplantaten vallen onder de GCA Comfort Plus Garantie, een uitgebreide levenslange garantie.

De garantie omvat kosteloze vervanging van de implantaten in geval van scheuren, capsulaire contractie (graad III of IV op de schaal van Baker) en kosteloze vervanging van de implantaten en operatiekosten tot $3.000 in een klinisch gediagnosticeerd en bevestigd geval van BIA-ALCL.

De garantie toont onze inzet voor de gezondheid van vrouwen en ons volledige vertrouwen in de veiligheid van onze producten.